Bioplasma kezelés

Bioplasma Treatment- Bioplasma Kezelés

Bioplasma Day & Night kit - Bioplasma nappali és éjszakai szett

Az öregedéssel a kollagén termelődése egyre inkább csökken. A bőr vékonyabbá válik, kevesebb nedvességet képes megtartani és elveszíti simaságát. Ezt a folyamatot megakadályozhatja a nemrégiben felfedezett új vörös algafaj Polysiphonia Elongata citoplazma. Ez a felfedezés az Agrimer bretagnei laboratóriumaihoz köthető, ahol kizárólag az óceánból származó kozmetikai alapanyagok fejlesztésére összpontosítanak. A kiterjedt in vitro és in vivo vizsgálatok lenyűgözően bizonyítják, hogy a Polysiphonia elongata vörös algák 35% -kal növelik a kollagén képződést, javítva a bőr rugalmasságát és jelentősen feszesítik a bőrt 56 nap elteltével. Ezenkívül a bőr kétszer olyan simavá válik, mint másik termékeknél, és a bőr hidratálása 17% -kal növekszik. Ez az egyedülálló anyag (nevezhetnénk gyógyszernek), valamint az Ectoin összetevő képezi az új Bioplasma kezelés alapját Dr. Tadleától. Az ektoin az Ectothiorhodospira halochloris baktériumok természetes hatóanyaga. Ez a speciális baktérium szélsőséges körülmények között (például nagyon sós vízben) képes életben maradni egy speciális molekulának köszönhetően, amely az Ectoin nevet kapta. Ez a természet által kifejlesztett védelmi koncepció a kozmetikumokban is felhasználható. Védi a bőrt a korai sejtkárosodástól, pozitív hatással van annak hidratálására, rugalmasságára és szerkezetére. A Marine Bioplasma kezelés minden bőrtípusra és életkorra , férfiaknak és nőknek egyaránt alkalmazható. A hat alkalmas speciális kezelőkészlet mellett egy otthoni használatra szánt luxuscsomag is található. Ez a lakossági csomag UV-faktorrall ellátott nappali és éjszakai ápolót tartalmaz, amelyhez a már említett összetevők mellett hialuronsavat is hozzáadtak.

Alkalmazás:

A kezeléshez szükséges idő 60 perc. A Bioplasma kezelésnek nincs korhatára, férfiaknak és nőknek, valamint minden bőrtípusra egyaránt alkalmas. A kezelés eredménye legjobban egy vagy két nap elteltével látható.

A kezelés intenzitása miatt javasoljuk, hogy várjon 2 órát a sminkelés előtt.

1. A szokásos módon tisztítsa meg a bőrét egy kiválasztott Dr. Tadlea termékkel. Az érett bőr számára ajánlott a Hydroactive Cleansing arctej és a Hydroactive 1001 tonik . A szennyezett / zsíros bőrre az Ultra Pure Face lemosót és tonikot használja.

2. Tisztítás után vigye fel a Real Peel AHA Exfoliant 8% -ot egy vékony rétegben. Ehhez használja a legyezőecsetet. Az AHA Exfoliant 8% glikolsavat tartalmaz, amely eltávolítja az elszarusodott hámsejteket. Ez lehetővé teszi a bőr számára az aktív összetevők felszívódását. Hagyja az AHA Exfoliant-t 5 percig hatni. Ne használja túl közel a szemnél. Az kezelés ideje alatt nyomáspontos masszázst végezhet az arcon. Ezt kiegészítheti fejbőr masszázssal is. Törölje le a gélt meleg vizes törölközővel. Ezután a Hydroactive 1001 Lotion-t vagy az Ultra Pure Lotion-t használja a savak semlegesítéséhez és a bőr frissítéséhez.

3. Ezt követően a Lotus Massage krémmel végezzen egy masszázst az arcon.

4. Ha szükséges, vigyen fel az érzékeny területetekre (orr, a száj sarkai, a szem és a bőrpír) egy kis BioplasmaUltra Rich Day folyadékot.

5. Keverjen össze kb. 8-10 ml Blue Blood Gel-t 4-5 ml Bioplasma Mask Concentrate-val (2: 1 arányban), hogy homogén masszát kapjon.

6. Vigye fel a maszkot két vékony rétegben felfelé irányuló mozdulatokkal. Ehhez használja a legyezőecsetet. Hagyja a masszát a bőrön 20 percig. Ezután távolítsa el a maszkot meleg vizes törölközővel.

7. A maszk eltávolítása után vigyen fel 4-5ml Bioplasma Ultra Serum-ot, és ujjaival körkörös mozdulatokkal masszírozza be, amíg a bőrbe teljesen felszívódik.

8. A kezelés befejezéséhez 4-5 ml Bioplasma Ultra Rich Day folyadékot vigyen fel, és óvatosan, lágyan masszírozza be a bőrbe.

A kezelés után:

Otthoni használatra a napi ápolásként használja éjszakára a Bioplasma Ultra Rich Night Fluid-ot és nappalra a Bioplasma Ultra Rich Day Fluid-ot. Ez a termék alkalmazható sminkelés előtt is.

Készítsd el weboldaladat ingyen!