A bőr

A bőr testünk legnagyobb szerve, amely megóv a káros környezeti hatásoktól. Ez biztosítja, hogy ne melegedjünk fel túl gyorsan, ne hűljön ki a testünk és ne száradjunk ki. A bőr puszta érintése érzéseket vált ki belőlünk, akár libabőrösek is lehetünk. Bőrünk tesz bennünket felismerhetővé a körülöttünk lévők számára. Arcbőrünk mozdulataival kifejezhetünk örömöt, bánatot vagy fáradtságot. Röviden, a bőrünk tesz bennünket azzá, amik vagyunk, és ezért megérdemel minden figyelmet és törődést.
Megnézte Ön már figyelmesen a bőrét? Ha ragyog a bőre, akkor Ön is ragyog. Ha rossz állapotban van, akkor szó szerint kellemetlenül érzi magát a bőrében. Gyakran nem ismeri ezt fel, és nem veszi igénybe a lehetőségeket, amelyet a szakértő bőrápolás területén kínálnak Önnek. A professzionális kezeléseknek köszönhetően évekkel fiatalabbnak tűnhet műtét és injekciók nélkül.


A kezelés menete

Dr. Tadlea kezelések alapja a négylépéses módszer, amely egyéni igényekhez szabott kezelési tervet készít. Így biztos lehet abban, hogy bőre a megfelelő ápolást kapja, mivel minden bőr egyedi, csakúgy mint mindenki.

Első lépés:
Tisztítás
A tökéletes kozmetikai kezelés alapja egy enyhe, de hatékony tisztítás, így a kiváló minőségű hatóanyagok azonnal fel tudnak szívódni a bőrbe.
Második lépés:
A bőr elemzése
A jó diagnosztizálás, már fél siker. Jó elemzés és megfelelő kezelés nélkül nincs hatásos eredmény. Tisztítás után a bőrt alaposan megvizsgáljuk, megnézzük milyen a bőr állapota , és ennek megfelelően állítjuk be a kezelést. A bőranalízis során megbeszéljük a vendéggel, hogy milyen eredményeket várhat el a kezeléstől.
Harmadik lépés:
Kezelés
A Dr. Tadlea kezelések széles skáláját kínálja. A legmodernebb kezelésekkel dolgozunk, amelyek nem igényelnek sebészeti beavatkozást, mégis láthatóan fiatalabbá teszik a bőrt. Ezekkel az eljárásokkal segíteni tudunk a ráncok mélységén , kialakulásán, a tisztátlan bőrökön, feszesebbé tehetjük az arcot. Kozmetikus feladata, hogy a vendég kívánságainak és a bőr elemzésének eredményei alapján kiválassza  és elkészítse a megfelelő kezelést.
Negyedik lépés:
Otthoni bőrápolás
A helyes rendszeres napi otthoni ápolás rendkívül fontos. Kozmetikusa ajánlására lehetőség van otthoni ápolásra Dr. Tadlea termékekkel, amely rendkívül fontos kiegészítője a szalonban történő kezeléseknek. Ez segíti és erősíti a kezelés eredményeit.


Kezelések

Készítsd el weboldaladat ingyen!