Maszkok

Az arcmaszk a kozmetikai kezelés csúcspontja, ahol a bőr a legtöbb aktív hatóanyagot szívja fel. Ezért a maszkokban a hatóanyag-koncentráció kükönösen magas. Minden bőrtípusra megfelelő maszk van kifejlesztve. Ilyenek a hidratáló, tápláló, tisztító, öregedésgátló és lifting maszkok.

HydroActive Moist Mask

A HydroActive Moist Mask kiváló nedvességszabályozó maszk, többféle hatással. Táplálja a bőrt hialuronsavval, és serkenti a test saját hialuronsavjának előállítását is.

HydroActive aloe és Artichoke Mask

A HydroActive Aloe & Artichoke maszk articsókából származó flavoszómákat és az Aloe Vera Barbadensis géljét tartalmazza. Nyugtató, pihentető hatású és javítja a bőr mikrokeringését.

HydroActive Thermolift Mask

A HydroActive Thermolift maszk javítja a bőr tónusát és biztosítja az egyenletes véráramot.

IntenseComfort Face Mask

Az IntenseComfort Arcmaszk kiváló hidratáló, amelyet kifejezetten a száraz bőrre fejlesztettek ki. Növeli a bőrszövet életképességét és aktiválja a bőrsejtek megújulását.

Biosensitive Face Mask

A Bioszenzitív Arcmaszk regeneráló és hidratáló maszk, amely megakadályozza a túlérzékeny bőr irritációját és növeli a bőrsejtek életképességét.

75 ml-es kiszerelésben kapható.

UltraPure Face Mask

Az UltraPure Arcmaszk faggyútermelődést szabályozó íriszkivonatot és Probio Balance-ot tartalmaz, hogy helyreállítsa a zsíros, tisztátlan bőr egyensúlyát.

75 ml-es kiszerelésben kapható.

UltimateCare Mimox Peel Off Mask

Ez a maszk a Lola implementxa Alga természetes kivonatát tartalmazza. Ez az anyag hozzájárul az izomlazításhoz (myorelaxing) és javítja az izomtónusot. Elősegíti a kollagénrostok képződését, hidratáló hatással rendelkezik és megköti a szabad gyököket. Ideális alternatívája a Botox kezeléseknek, amelyek pihenés helyett bénító hatásúak.

200 gr-os szalonkiszerelésben kapható.

UltimateCare Collagen Mask

Az UltimateCare kollagén maszk magas koncentrációban tartalmaz kollagént. Helyreállítja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát és elősegíti a kollagénrostok képződését a bőrben.

UltimateCare Visible Lift Mask

Ez a maszk azonnal látható lifting hatást biztosít. A szójafehérje-ftalát hatóanyag tápláló és hidratáló hatású. A maszk bőrpuhítóként működik, amitől a bőr azonnal lágy és sima tapintású lesz. Feszesítő hatása is van.

Organic Oriental Argan Facial Mask

Organikus keleti argán arcmaszk

Ez egy természetes kezelés az érzékeny, kissé fáradt és fakó bőrre, nyugtató és frissítő hatással rendelkezik. Az argan és a rizspor hatóanyagai a bőrt újra ragyogóvá teszik. A rizspor elősegíti a sejtek regenerálódását, míg az argan tonizálja és helyreállítja a bőrt.

UltraPure Purifing BioCell Mask

Ez a maszk hidratálja, nyugtatja, és 20 percen belül sima és ragyogó megjelenést biztosít a bőrnek. A kezeléskor védő membránt képez, amelyen keresztül a Moringa Oleifera (tormafa vagy más néven lóretekfa) magjainak peptidjeiből származó aktív összetevők optimálisan felszívódnak, megtisztul a bőr és a bőrsejtek védettek lesznek a külső behatásoktól.

HydroActive Moisturizing BioCell XL Mask

Feszesíti a bőrt és mély hidratáló hatása van. Használatkor védő membránt képez, így az aktív összetevők, például az aloe vera, a hialuronsav és a kollagén optimálisan fejtik ki hatásukat.

UltimateCare Anti-Aging BioCell XL Mask

Védi a bőr fiatalos megjelenését, vitalitását, és segít megelőzni a bőr öregedését. Felvitelkor védő membránt képez, így az aktív összetevők, például a természetes antioxidánsok és az alma-őssejtek hatékonyan fejtik ki hatásukat.

Készítsd el weboldaladat ingyen!