MiniLift

A MiniLift kozmetikai lifting kezelés hatása az Aloe Vera hatóanyagán alapul. Az ellenőrzött MiniLift termékeknek köszönhetően mind az epidermisz, mind a mélyebb bőrrétegek újjáélednek és kifeszülnek. Ez serkenti a mikrocirkulációt és a bőr vérellátását. Ilyenkor a bőr optimálisan felkészült a ráncok csökkentését lehetővé tevő aktív összetevők felszívódására. A bőr egészségesebb, fiatalabb és feszesebb lesz. A MiniLift kezeléssel már egy kezelés után is jelentős eredmény érhető el. A hatóanyagok bejutása mellett ez a kezelés emelő és fiatalító hatást is eredményez.

MiniLift Cleansing Wash

A Minilift arclemosó megtisztítja a bőrt. Kiválóan alkalmas a tisztátlan bőrökre is.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Lotion

A MiniLift Lotion alkoholmentes, pH-semleges tonik, amely többféle felhasználásra is alkalmas. Arctejes tisztítás után azonnali frissességet ad a bőrnek, újjáéleszti azt és élénk arcszínt kölcsönöz.

200 ml-es kiszerelésben kapható.

MiniLift lift Compound Face

A Minilift lift Compound Face egy lifting(emelő,feszesítő) kezelés. Csökkenti a ráncokat és a szarkalábakat, javítja a bőr keringését, egészségesebb, fiatalabb és tónusosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

120 gr-os szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Aloe Vera Forte gel

A MiniLift Aloe Vera Forte gél serkenti a fáradt bőrszöveteket és aktiválja az új bőrsejtek képződését. Spa kezelésre alkalmazható.

400 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Moisturizer

A MiniLift hidratáló nagy mennyiségű nedvességmegkötő faktort tartalmaz. Védi, ápolja a bőrt, és smink alapnak is kíváló.

50 ml-es lakossági- és 200 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Lifting Cream

A MiniLift Lifting Cream szójafehérje-kivonatot tartalmaz, amely azonnali és egyértelműen érezhető emelő hatást biztosít, valamint a bőr lágyabbá és simábbá válik. Ezenkívül a MiniLift Lifting krém elősegíti a bőr mátrix hat fő építőelemének szintézisét.

50 ml-es lakossági- és 100 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Lifting Serum

A MiniLift Lifting Serum egy univerzális szérum, amely az arc és a nyak kiegészítő ápolója. Az Aloe Vera mellett szójafehérje-kivonatot is tartalmaz, amelynek azonnali és egyértelműen észrevehető lifting hatása van, a bőr lágyabbá és simábbá válik.

50 ml-es kiszerelésben kapható.

MiniLift Vitamine E oil

Ez az E-vitaminnal ellátott ápolóolaj antioxidáns hatással rendelkezik, és a MiniLift Face porral kombinálva használandó a vérkeringés további serkentésére. Az olajat nem szabad a szem környékén használni.

10x3ml vagy 30ml-es szalonkiszerelésben kapható.

MiniLift Intense Tightening gel

A MiniLift intenzív feszsesítőgél egy ásványi anyagokban gazdag zselé, mely Aloe Vera-t Barbadensist (orvosi aloe) és szójafehérjét is tartalmaz, amelynek feszesítő hatása van.

200 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

Készítsd el weboldaladat ingyen!