Real Peel

Real Peel

A Real Peel gyümölcssavas peeling ideális kezelés a bőr frissítésére. A Real Peel kezelés a bőrét fiatalabb, erősebb, ragyogóbb és egészségesebb megjelenésűvé teszi. Ezenkívül a Real Peel gyümölcssavas-peeling ideális alkalmazás olyan bőrproblémákhoz, mint pattanások, felületes hegek és pigmentfoltok. A Real Peel glikolsav alapú peeling, amely serkenti az új bőrsejtek képződését. Ezért a glikolsavas peeling használata javasolt a sima, egészséges, feszes arcbőr eléréséért és a pigmentfoltok halványítása érdekében. A cukornádból származó glikolsav kapta a legnagyobb figyelmet az orvostudományban, mivel az összes gyümölcssav közül ennek van a legkisebb molekulája. Ez lehetővé teszi a bőrön a jobb és hatékonyabb behatolást, így végső soron látványosabb változásokat hoz, mint bármely más gyümölcssav.

UltraPure AHA GEL (csak szalonhasználathoz)

Az UltraPure AHA gél hámlasztó, hidratáló és antioxidáns hatással rendelkezik.

A hatás intenzitása a koncentrációtól függően változik, amelyet százalékban adunk meg:

UltraPure AHA gél 10%, 75ml

UltraPure AHA gél 20%, 75ml

UltraPure AHA gél 35%, 75ml

UltraPure AHA gél 50%, 75ml

UltraPure AHA gél 70%, 75ml

Megjegyzés: A gyümölcssavakkal történő kezelések tanfolyamhoz kötöttek. (Tanfolyamainkat megtalálhatod a következő linken: Tanfolyamaink

Real peel Salicylic exfoliator 2%

Real peel Salicylic exfoliator 2% friss megjelenést kölcsönöz a bőrnek. Gyengéd, de hatékony módon távolítja el az elhalt bőrsejteket. Ezt a gélt az éjszakai krém alá kell felvinni.

50 ml-es kiszerelésben kapható.

Real peel exfoliator 8%

Real peel exfoliator 8% egyenletes textúrát ad a bőrnek. Ezt a gélt az éjszakai krém alá kell felvinni.

50 ml-es kiszerelésben kapható

Készítsd el weboldaladat ingyen!