Marine

A tenger a jólét természetes forrása. A tengervíz összetételében megfelel az emberi vérplazmának is. Ez a talasszoterápia alapja is: a tengeri környezet előnyeinek felhasználása.

• Tengervíz

• Ásványi- és nyomelemek

• Algák

• Tengeri iszap

Marine Salts Exfoliating Body Scrub (testradír tengeri sóval)

Tengeri sóból előállított, finom szemcsézetű folyékony peeling csodálatos aromával. Eltávolítja a szennyeződéseket, az elhalt bőrsejteket, és serkenti a sejtek megújulását.

Marine Salts Massage Oil Algae (masszázsolaj tengeri sóval és algákkal)

Bőrápoló, lemosható masszázsolaj minden bőrtípusra, mely hialuronsavat tartalmazó algákat tartalmaz. Aktiválja a mikrocirkulációt és hidratáló hatással rendelkezik.

Marine Powder Mud (Tengeri iszappor)

Ez az iszappakolás segít egyensúlyba hozni a testet. Táplálja, tisztítja, fertőtleníti a bőrt. Pihentető, nyugtató hatással rendelkezik. Rugalmassá teszi, kilazítja az izmokat és az ízületeket.

Marine Dead Sea Powder Mud (Holt-tengeri iszappor)

A Holt-tengeri iszapot évszázadok óta használják terápiás tulajdonságai miatt olyan bőrproblémák kezelésére, mint pl. a psoriasis, ekcéma és acnék.

Marine Guérande Mud (Guérande tengeri iszap)

A guérandei iszap nagy mennyiségű ásványi anyagokat tartalmaz, amely kivételes gyógyászati ​​és kozmetikai tulajdonságairól ismert. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik. 

Marine Three Algae Body Pack

Ez a pakolás háromféle algából áll. Méregtelenít, serkenti a sejtek anyagcseréjét, aktiválja a zsír anyagcserét és helyreállítja a bőr nedvességtartalmát.

Készítsd el weboldaladat ingyen!