Masszázskrémek

Masszázs

A masszázs nemcsak pihentető, kényeztető pillanatot biztosít a kezelésben, hanem serkenti a vérkeringést , amely láthatóan javítja a bőr működését. Eredményül a bőr ragyogó, friss és élettel teli megjelenést kap. Mindemellett a kellemesen illatos krémnek is pozitív hatása van!

Lotus Masszázs krém

A Lotus masszázskrém egy csodálatos illatú nyugtató, pihentető krém, amely alkalmas az arc és test masszírozására. Nem szükséges letörölni, a maszk alatt hagyható.

450 ml-es szalon kiszerelésben kapható.

Áfonyás masszázskrém

Az áfonya, magas C-vitamin-tartalommal rendelkezik, nagyon gazdag antioxidánsokban, polifenolok és tokotrienolok formájában. Véd a szabad gyökök és a napfény káros hatásai ellen, hogy megakadályozzák a bőr öregedését. Erősíti a kollagén és elasztin rostokat is.

450 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

Gyömbéres mézes masszázskrém

Ez egy finom textúrájú, puha tapintású lágy krém , mely a kéz melegség hatására kellemes érzetet kelt a bőrön. Páratlan érzést okoz akkor is, ha egy cseppet hozzáadunk a gyömbér-méz koncentrátumból, ami a bőrt bársonyossá teszi a masszázs alatt. A textúra biztosítja a tartós hidratáló hatást. A gyömbér kellemes illata serkenti az érzékeket és élénkítő hatással rendelkezik. A gyömbér-méz koncentrátum arcmasszázsokhoz és maszkokhoz is alkalmas.

250 ml-es szalonkiszerelésben kapható.

Készítsd el weboldaladat ingyen!