Tisztítók, tonikok

A tiszta bőr az egészséges bőr alapja. A figyelem középpontjában gyakran a krémek aktív összetevői állnak, de a legjobb krémek alapos tisztítás nélkül mit sem érnek, mivel a szennyeződés és az elhalt bőrsejtek elzárják a bőrt.

Az alapos tisztítás megnyitja a bőrt, hogy a hatóanyagok könnyebben felszívódhassanak. Tisztítóink kiváló minőségűek, és bőrtípustól függően vannak összeállítva.


Instant Soothing Make-Up Remover

Az azonnali nyugtató sminklemosó könnyen és hatékonyan távolítja el a sminket, szempillaspirált, szemfestéket és rúzst.

Ajánlott felhasználás: Vigyen fel egy kis mennyiségű Instant Make Up Remover-t nedves vattakorongra. A szemfestéket és az ajakrúzst finoman masszírozva távolítsa el. Ezután alaposan öblitse le.

100ml-es kiszerelésben kapható.


HydroActive Cleansing Milk

A HydroActive tisztítótej egy intenzív, mély hatású tisztító tej, amely szabályozza a faggyúkiválasztást anélkül, hogy befolyásolná a bőr nedvesség-egyensúlyát.

Ajánlott felhasználás: vigye fel az arcra és a nyakra, masszírozza be, majd mossa le. Ezt követően törölje át a bőrt Hydro Active 1001 tonikkal.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.


HydroActive Oil Cleanser

A HydroActive Oil Cleanser egy enyhe, hidrofil hatású tisztító olaj a faggyú, a por, a zsír, a rúzs és a make-up eltávolítására. Minden bőrtípusra alkalmazható.

400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.


HydroActive Face Wash

A HydroActive Face Wash egy enyhe zsírmentes tisztító gél, amely ragyogó, friss és tiszta bőrt kölcsönöz. A bőr savasságát nem változtatja meg, nem szárítja ki a bőrt.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.


HydroActive 1001 Lotion

A HydroActive 1001 lotion egy alkoholmentes, semleges pH-értékű tonik, amely több funkciót tölthet be. A tonikot használjuk egy arctejes letisztítás után, azonnali frissességet és élénk arcszínt kölcsönöz a bőrnek.

Ajánlott felhasználás: Vigyen fel kis mennyiséget egy vattakorongra a HydroActive 1001 Lotion-ból, majd törölje át a vendég arcát, nyakát és dekoltázsát.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.


Ultra Pure Face Wash

Az UltraPure Face Wash tisztítógél, kifejezetten zsíros és szennyezett bőrre ajánlott.

Ajánlott felhasználás: Vigye fel a tisztítógélt arcra és nyakra, nedves kézzel masszírozza be, majd mossa le. Mindezt reggel és este végezze el. A letisztítás után használjon Ultra Pure Lotion-t, majd , védje bőrét az Ultra Pure Day & Night Control krém segítségével.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.


UltraPure Lotion

Az UltraPure tonik írisz kivonatot tartalmaz, csökkenti a faggyútermelést és hamamelis kivonatot, amely összehúzó hatású. A tonikot  arctejes letisztítás után használjuk, azonnali frissességet és élénk arcszínt kölcsönöz a bőrnek.

Ajánlott felhasználás: Vigyen fel kis mennyiséget egy vattakorongra az UltraPure Lotion-ból, majd törölje át a vendég arcát és nyakát.

200 ml-es lakossági- és 400 ml-es szalon kiszerelésben kapható.

Készítsd el weboldaladat ingyen!